maanantai 5. tammikuuta 2015

Viides

Moikka,

toiminnantäytteisen päivän jälkeen vihdoin kotona ja dataamassa. Tänään alkoi työt ja totuttelu lomanjälkeiseen normielämään. Aamu alkoi kivasti kun hämähäkki käveli rinnuksilla. Voi vittusaatanaperkele, sanon minä! Jos jotain vihaan ja pelkään tässä maailmassa, niin ne on hämähäkit. Tästä siis seurasi kiljumista, huitomista, vaatteiden poisrepimistä ja lattialla hyppimistä. Sekä A että Ressu taisivat saada pienen halvauksen kohtauksestani johtuen. Toivuttuani tästä traumaattisesta kokeuksesta (sitä pikku paskiaista ei muuten koskaan löytynyt!), menin salille kiskomaan taljoja ja soutamaan. Sieltä sitten töihin. Olin kuvitellut, että töissä olisivat ollet tyyliin kaikki, mutta meitä oli koko siivessä joku kolme tyyppiä. Lähettelin sähköposteja ja yritin selvittää vikan työpäiväni epäonnistunutta eksperimenttiä, mutta kukaan ei tietenkään vastannut mihinkään kun kukaan ei ollut töissä. Missään.

Illalla Kumpulaan jumppaamaan. Oli uusi keskivartalotunti ja -voi jeesus- se oli raskas! Tuli siinä heti alkulämppöjä tehdessä mieleen, että taisi olla virhe tehdä selkäohjelma aamulla. Note to self, ei näin. Tämän jälkeen venyttelytunti ja sitten Ysibaariin heittämään yläläpsyt ja sanomaan heipat. Jäi vähän lyhyeksi visiitti, mutta ensi kerralla pidempään, promise! :)

Päivän kusisin juttu, heti sen aamuisen hämähäkkiepisodin jälkeen, on ollut ulkona oleva mordor-kylmyys. Voi jessus, että voi pieni ihminen palella. Siitä inspiroituneena myös päivän fotot. Toivon, ettei talvi tästä pahene.


1 kuva: Viime talvena menossa lenkille. 2 kuva: Heinäkuussa Maltalla. 3 kuva: Naama meinasi irrota tänään kun oli niin kylmä.

Hyvää kotimatkaa!

/K :*

2 kommenttia: