keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Seitsemäs



Moikka,

nyt töihin palattuani on taas aikaa kirjoittaa pidempiä (ja enemmän aikaavieviä) postauksia, jes! Meillä töissä ihmiset kulkevat poikkeuksellisen hyväntuulisina pitkin käytäviä, ja osa jopa puhuu. Siis myös muille kuin itselleen. Minä taas istun pääkallopaikallani, eli toimistossa, kääriytyneenä massiiviseen merinovilla-shaaliin ja peittoon, sillä jostain syystä oviaukon kohdalla alkaa kylmyysgradientti, josta johtuen huoneessa on varmaan miinusasteita. Brrrr.
 

Aamulla kävin taas salilla. Vaikka tammikuu etenee hyvää vauhtia ja liikuntakeskuksissa näkyykin uusia naamoja, ei niitä kyllä näy aamuisin. Ihan hyvä vaan, olenhan muutosvastarintainen. Minulle riittää, että aamun vakiojengi, eli Maki Kolehmainen-lookalike, soutajakaksoset, se vähän pervon näköinen vanhempi setä, se pieni tyttö joka penkkaa ihan älyttömän paljon, gymdisaster, se tyyppi joka tekee aina pelkkää hauista, se porraskoneella paljon kiipeilevä isohupparinen tyttö, ja minä ollaan siellä. 
Treenistä inspiroituneena ajattelin esitellä sinulle hauistani kun nyt tällainen mahdollisuus siihen on. Selfieiden ottaminen julkisilla paikoilla ei muuten ole yhtään minun juttu, nytkin otin vaan äkkiä pari kuvaa ja toivoin, ettei kukaan pelmahtaisi paikalle. Superärsyttävää! 

Eka kuva on otettu vuosi sitten, varmaan treenien jälkeen, koska päälläni on jumppatoppi. Siinä treenitaustaa oli joku puoli vuotta ja lähinnä kahvakuulaharjoittelua, mutta ei varsinaista voimatreeniä. Toinen kuva on otettu kesällä Maltalla. Siinä olin jumppaillut ahkerasti koko kevään ja saanut itseni ihan ok kuntoon kunnes loukkaannuin ja jouduin treenikieltoon koko kesäksi. Muistan vaan, että vitutti ja ahdisti oma kroppa ja kokoajan huonommaksi menevä kunto. Lihaksista ei ole tietoakaan mutta rusketus on hyvä! Kolmas kuva on tältä päivältä. Treeniä on takana nelisen kuukautta, josta suurin osa salia ja siihen päälle body pump ja puolen tunnin ohjattu lihaskunto kerran viikossa.

Olen ymmärtänyt, että hauistreeni on täysin turhaa jos ei siitä ota kuvia

Just tulin spinningistä kotiin, oli ihan mielettömän tylsää. En varmaan enää mene tälle tunnille. Laskin minuutteja, että pääsisin pois.

Nyt unta. Puss!
/K 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti