torstai 8. tammikuuta 2015

Väsymys, osa 2



Moi,

on ollut tosi kummallinen päivä (tai oikeastaan viikko). Yleensä herään työpäivinä klo 6 jos menen salille, ja puoli kasilta jos menen suoraan töihin. Jalat tuntuivat jo eilen illalla tosi raskailta, tai itse asiassa takareidet ovat olleet jumissa alkuviikosta asti vaikka en varsinaista jalkatreeniä ole tehnyt luoja ties miten pitkään aikaan! Sunnuntain kahvakuulatreeneissä tehtiin jonkun verran kyykkyjä, samoin kuin maanantain keskivartalotreenissä, mutta muuten ovat koipeni olleet joululomalla edelliset… ööh, kolme (!!) viikkoa? Mietin eilen illalla tosi pitkään herätystä asettaessani, että menenkö ollenkaan salille tänä aamuna. 

Heräsin puoli seiskalta ja päätin mennä. Tosin ensin koomailin sohvalla aamupalaa syöden ja internetiä lukien, mutta lopulta löysin itseni Meikun pukkarista. Tein superhelpon jalkatreenin tosi pienillä painoilla, ja silti jalat väsyivät ihan ennätyspaljon! Ensi viikon palauttava viikko tulee tosiaan tarpeeseen. Tajusin juuri, etten ole palautellut viiteen viikkoon vaan sykkinyt samalla intensiteetillä ilman kunnon palautusjaksoa koko talven. Treeni ei siis ollut mikään menestys, mutta ei se haitannut. Tärkeintä oli ehkä mennä ja vetreyttää paikkoja. Niin kuin E joskus on sanonut, ei se lihas tiedä millä painolla sitä treenaa. 
Pukkarissa totesin, että pyyhe jäi kotiin. Kuivasin itseni hikiseen toppiin. Hiuksetkin piti pestä kun tänään on treffi-ilta, ja olisi kiva näyttää edes vähän vähemmän kodittomalta kun yleensä. Hiukset kuivasin käsipyyhkeisiin ja hikisiin treenihousuihin. Ei puhtaita sukkia. Ei se mitään, hikiset sukat takaisin jalkaan. Aaaargh, voiko tämä tästä enää parantua?

Myöhässä töihin ja lounas naamariin klo 10. Olin luvannut auttaa työkaveria yhdessä eksperimentissä, mikä sekoittaisi normaalin ruokailuaikatauluni, joten päätin syödä etukäteen. Ei siitäkään tullut mitään. Työkaverin solut kuolivat ennen kuin ehdimme aloittaa, joten eksperimentti siirtyi tulevaisuuteen. Ja nyt on nälkä.

Tilasin sporttivaatteita heti vuodenvaihteen jälkeen ja ne saapuivat tänään. Teen usein henkilökohtaisen elämäni tilaukset työpaikalle, sillä paketit toimitetaan poikkeuksetta perille ja täällä on myös aina joku vastaanottamassa niitä (sori BM:n vahtimestarit!). Lähes kaikki vaatteet olivat sopivat, mitä nyt yhdet urheilurintsikat olivat liian löysät, mutta täytyy toivoa, että löydän niille uuden kodin (jos joku haluaa ostaa edullisesti Lonsdalen mustat urheilurintsikat pinkillä koristenauhalla, sano hep!).

Vielä pitäisi jaksaa tehdä töitä pari tuntia, jonka jälkeen pääsisi kotiin lepäämään hetkeksi ennen viikkopäivän juhlimista <3

Laitan päivän kuvan vielä myöhemmin tänään! :*

/K

Ps. Sori näistä treenijutuista, lupaan lopettaa niistä vatvomisen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti