torstai 1. tammikuuta 2015

Tammikuun selfiehaaste!

Hei vaan hei!

Radiohiljaisuutta onkin ollut kiitettävän pitkän aikaa tämän blogin puolella-mahdollisesti johtuen siitä, että olet Suomessa ja kommunikaatio on hiukka helpompaa livenä kun tekstien välityksellä. 

Anyways, vuosi on vaihtunut ja uudet lupaukset on taas tehty. Tänä vuonna lupasin, että harjoittelen seisomaan käsilläni, lopetan kriiseilyn vartalostani TAI teen jotain kriiseilyn aiheille (kainalotissit, maha), alotan taas lenkkeilyn ja laitatan reiät korviin. Jaiks. Tämän lisäksi karkkilakkoilen tammikuun sekä postailen tänne nättejä ja vähemmän nättejä kuvia itsestäni.

Vuosi sitten teimme uudenvuodenlupauksen, jossa lähetimme tammikuun joka päivä toisillemme selfien, joka kuvasi sitä, mitä päivän aikana oli tehty. Projekti oli hauska ja juuri sopivan mittainen. Kuvat lähetettiin Whatsappilla, joten kukaan ei koskaan *köh köh* ole nähnyt niitä. Heinäkuussa, kuusi kuukautta selfietammikuun jälkeen, teimme toisinnon asiasta. Pyrimme toistamaan, jos ei samat asiat, niin ainakin samat asennot tai samat teemat, kuin mitä alkuperäisissä kuvissa oli esiintynyt. Nyt, vuosi jälkikäteen, on hyvä ottaa seuraavat fotot.

Aloitan sillä kaikista kauheimmalla, eli krapulakuvalla. Vuonna 2014 kuva on otettu 1.1, ja vähän on väsymystä ilmassa. Heinäkuun kuva on otettu Italian reissultamme ja sen ensimmäisenä aamuna Firenzessä. Olo oli kamala ja kyseessä oli varmaan viime vuoden kamalin krapula. Tänään kuva on otettu ihan suht epä-krapulaisena, sillä en juonut eilen kun yhden bissen, pari lasia shampanjaa ja yhden lasin viiniä. Mutta pidemmittä puheitta, tässä tämä nyt on. Koomakuva ja eka selfie 2015. Enjoy ;)

Ainakin silmäpussit ovat kasvaneet vuoden mittaan. Ja hiukset vaalentuneet. Ja naama kaventunnut.

Hyvää vuotta 2015! :*

/K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti