tiistai 13. tammikuuta 2015

Olen elossa!

Huomenta,

ja anteeksi, etten ole päivitellyt kuulumisia ja kuvia pariin päivään. Tämä ei suinkaan jodu siitä, että olisin hylännyt hienonhienon selfie-idean, vaan olosuhteiden pakosta. Sunnuntaina väsytti niin pirusti, etten jaksanut tehdä kuvakollaasia (vaikka kuva kyllä oli!), ja ajattelin tekeväni sen maanantaina töissä. Tosin siellähän ei ole photoeditor-ohjelmaa, joten milläs teet. Harmikseni jouduin siis tekemään töitä.

Täysin random kuva: Kävin verikokeissa ja nyt näytän narkkarilta. Hoitaja muistutti kolmesti, että "Jää nyt siihen odostushuoneeseen painamaan kymmeneksi minuutiksi". Sanoin "Joo joo" ja menin pois. En painanut. Tietenkään.

Eilen uudelleenjärjesteltiin meidän olohuone, jonka johdosta netti oli pois käytöstä suurimaan osan iltaa. Puolenyön paikkeilla pääsiin sänkyyn ihan hajonneena. En edes ottanut eilistä kuvaa kun en jaksanut.

Täysin random kuva, osa 2: Reino ylhäältäpäin katsottuna

Kohta lähdössä työterveystarkastuksen kautta töihin, jossa superkiire päivä. Illalla tapaamaan kaveria ja siitä varmaan vielä vähän muuttoa. Mutta. Yritän saada aikaiseksi kolmen päivän selfie-kimaran vielä illemmalla.

Puss!
:*

/K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti