torstai 15. tammikuuta 2015

Lepoviikko, pah!



Heissan,

koetan tässä pipetointien välissä raapustaa jonkinlaista tekstiä kuluneesta viikosta. Niin kuin jo viime viikolla vähän mesosinkin, niin kroppa on ollut aika kovilla kun en ole muistanut oikein levätä. Tästä syystä himmailin jo loppuviikosta kaiken sporttailun suhteen, ja samoilla linjoilla olen jatkanut tällä viikolla. Menneeseen viikkoon mahtuu viisi totaalilepopäivää, joka on neljä enemmän kun yleensä. Olin suunnitellut sohvalla loikoilua, telkkarin koomatuijotusta, kirjojen lukemista, ehkä muutamaa rauhallista lenkkiä kauniissa talvimaisemissa, vähän lisää kodin sisustamista, ruoanlaittoa sekä itseni hellimistä. Tästä on toteutunut ainoastaan kodin sisustus ja hetkittäinen sohvalla loikoilu. Muuten olen ollut töissä, autossa, netissä, lääkärissä, unessa …mitä näitä nyt on?

Tältä olin kuvitellut viikkoni näyttävän. Kuvassa unta demonstroi nk. "Lundia-kissa"

Tiistaina kävin työhöntulotarkastuksessa juttelemassa elämästäni ja kuullakseni verikokeiden tulokset. Kaikki arvot olivat tosi hyvät, eikä elintavoissa muutenkaan ollut mitään korjattavaa. Perjantaina pitäisi tosin mennä uudestaan, jolloin minulle tehdään jonkinlainen riskikartoitus johtuen siitä, että työskentelen eläinten parissa. Siitä viikko eteenpäin tulee työfyssari tarkistamaan styroksiviritelmän, jota työpöydäksi kutsun. Olen siis kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväinen yliopistolta tähän mennessä saatuihin etuihin (terv. työsuhteessa 15 päivää so far…).

Joulukuun Seura-lehdestä sain idean Kiinattomaan-helmikuuhun. A ei vielä ole päättänyt mukanaolostaan. Oletko sinä?

Päivät ovat venyneet pitkiksi koko viikon sekä töissä että kotona. Otin viikonloppuna yhteyttä ystävääni L:n, joka on sisustusarkkitehti ja joka ideoi meille uuden sisustuksen olohuoneeseen. Sitä ideaa onkin toteuteltu pitkin viikkoa, ja lopputulos näyttää tosi hyvältä. Enää puuttuu minun sohvaryhmä, joka siis pitäisi kuljettaa edellisestä kodistani, sekä muutama hankinta, joita katsotaan varmaan vasta sitten kun suurimaat kalusteet ovat paikallaan. Lupaan lähettää olkkarista kuvia, kunhan se valmistuu. Olen siis päässyt nukkumaan vasta myöhään, mutta joutunut silti heräämään kuudelta joka aamu, johtuen eksperimenteistä. Eli ei ihme, että eilen ollessani kosmetologilla nukahdin noin seitsemän kertaa heräten omaan korskahteluun ja kuolaamiseen. Tästä ei valitettavasti tullut päivän selfietä :(

Eilen illalla eräs pariskunta tuli vielä hakemaan A:n senkin, ja lisätilaa karkottaaksemme haimme uuden liinavaatekaapin Lohjalta. Vaikka kaappi onkin ihan mielettömän kiva ja kaunis, en jaksanut yhden ainuttakaan pyyhettä laskostaa sen uumeniin, niin väsynyt olin.

Tänään on tiedossa tunnin hieronta uuden hierojan käsittelyssä. Sinun kokemuksista viisastuneena en nyt tällä kertaa laittanut niitä ”I’m too sexy for myself”-pikkuhousuja.

Yhden palohälytyksen ja siitä seuranneiden märkien sukkien siivittämänä toivottelen sinulle hauskaa loppupäivää!


Siellä me taas seistiin. Oli muuten komiat palomiehet.

Töppöset märkinä...
...ei paljoo naurata
Puss! :*
/K

Ps. Kerro lisää opesta. Meillähän on muuten sitten sama viikkopäivä, jos päätätte ruveta olemaan yhdessä ;)



Pps. Hienot prässienkat, ja tietty yksi toisto lasketaan! Räyh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti