perjantai 28. marraskuuta 2014

Kävin supermarketissa ja muita hyviä uutisia

Moikka taasen,

Viikon suurimpia uutisia taitaa olla se että löysin vihdoin sellaisen perus Prisman täältä Kölnistä. Eli jotain vähän isompaa näihin perus Vikkuloihin ja Siwoihin. Ja miten sen löysin? Sain vihdoin aikaiseksi ottaa ja kysyä työkavereilta että minne mennä jos haluaa ostaa a) suihkukoppiin saippuatelineen b) mikroaaltouunin ja leivänpaahtimen c) kampaamotuotteita jne. Sain monia ehdotuksia kaupoiksi kunnes yksi keksi että onhan tässä ihan lähellä tuo Real:kin. Löysin perille ja vedin fiilistelemällä oikein kärryjen kanssa noin tunnin kauppareissun. Ihan hyvä joskus kysyä apua. Jos vaan viitsii.
Minkälaisen leivänpaahtimen sitä oikein tahtoisi? Punaisen! Tai oikeastaan sen joka tulee pienimmässä pahvilaatikossa. Nimim. polkupyörällä liikenteessä.
Miksei nenäliinoja voida myydä ihan niinkuin nenäliinoina. Miksi ne pitää olla taskupakkauksina? Ihan kaikki!

Tästä pidän. Paikallisen "Prisman" viinivalikoimasta noin puolet. 
Olihan siinä vähän roudaamista polkupyörällä vesisateessa mikron, leivänpaahtimen ja ruokaostosten kanssa. Ei tartte auttaa, perkele! Pitäisikö hommata se mies? Mies jolla on auto? Ja joka tykkää kuskailla minua kaupoille sillä autollaan? Ja voisi olla komea myös? Samalla kauppareissulla pohdiskelin hieman lauantain tupaantuliaisten tarjoilua. Olen kutsut koko työporukan luokseni tupareihin ja ajattelin niiden hapankorppurullien lisäksi loihtia vähän jotain muutakin särvintä. Onneksi porukassa on myös muita innokkaita leipureita joten saan varmaan hieman apua tarjoilun suhteen. Yritän opettaa myös ihmisille ilmaisua OPM (oma pullo mukaan). Täällä kuulemma juhliin kutsutut odottavat että jos pidät juhlat niin ilmeisesti sitten tarjoat juomatkin. Kalja nyt on halpaa niin miksipä ei mutta kuka sen roudaisi minulle kotiin 4krs? Tupareita ennen pitäisi tehdä vielä pikavisiitti Ikeaan ja jos vaikka ehtisi piipahtamaan vihdoin siellä joulumarkkinoilla. Osa labran väestä käväisi jo tuossa viikolla fiilistelemässä glühweinilla mutta itse torkuin kotona flunssaisena.

Muita hyviä uutisia: sain sähköpostia että olen saanut rahoituksen tälle Saksan reissulle! Hurray! Palkka-asiat nyt eivät tästä paljoa muutu, mutta saan jostakin rahat kustantamaan tänne muuttamisesta aiheutuneet kulut ja muutenkin olen riippumattomampi pomostani. Vuoden rahoitus nyt siis plakkarissa, hyvä! Ja uskallan ehkä vähän pitää lomaakin rohkeammin tässä. Katselin juuri minkälaisia laskettelumahdollisuuksia tuolla Alppien suunnalla on tässä talvella...

Töissä sain vihdoin ensimmäisen osuuden työturvallisuuskoulutuksesta suoritettua. Lisää tietysti seuraa vielä monta kertaa, mutta se nyt kuuluu tähän kulttuuriin. Good news are: saan aloittaa hommat labrassa. Ja heti sitten soluja kasvamaan. Mitä soluja? No ihan mitä nyt sitten vaan että pääsee vauhtiin. Valitsin sieltä setin eri genotyyppejä ja pistin hommat pöhisemään. Viimeksi olenkin ollut solulaminaarissa joskus vuonna 2013 tms. Vähän oli kömpelöä menoa mutta kyllä se tästä. Nyt pitäisi sitten suuren ja viisaan Post Doc -tutkijan ominaisuudessa kehittää joku hieno tutkimussuunnitelma noille soluille. Että mitä niistä sitten oikein tutkisi. Koitetaan nyt jotain metabolisia stressejä ja katsotaan löytyisikö sieltä mitään kiinnostavaa. Kunhan nyt vaan pääsee vauhtiin! Hurraa! Ja koska on perjantai niin voisinpa ottaa tässä toimistohommien seuraksi yhden olusen. Niin, täällähän juodaan olutta vaikka töissäkin. Sitä voi ostaa tuolta kahvihuoneesta hintaan 1€/plo! Ja kiitos vielä bodycombat uutisista, koska se uusi alkaa? Se edellinen oli niin älyttömän typerä että en mennyt ensimmäisen kerran jälkeen. Nyt uutta settiä voisi käydä kokeilemassa! Hyvää viikonloppua sinne sulle!

Työpaikkavirvokkeita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti