maanantai 17. marraskuuta 2014

Sateinen mutta tuottoisa viikonloppu!

Moi Kata,

Ja ihan ensiksi onnea suurenmoisen juhlapäivän johdosta!  Kukkia tuntuu tulevan joka ikinen viikkopäivä ja karkauspäivän muistojuhlan lippupäivänä. Mutta siis tietenkin hyvä niin. En ole oikein ikinä tajunnut mikseivät miehet käytä tuota kikkaa useammin? Kukat eivät maksa paljoa ja niillä saa naisen erittäin hyvälle tuulelle. Minulla on ollut joskus hieman huono tapa että keksin päässäni että nyt olisi hyvä hetki saada kukkia. Miksi ei se mies osta minulle nyt kukkia? Juuri nyt kun ei ole mitään syytä, mutta voisi saada minut ilahtumaan? Sitten olen pahoillani kun ei se taaskaan tajunnut lukea ajatuksiani eikä KOSKAAN osta kukkia (vaikka olisikin ostanut miehelle tyypilliseen tapaan syntymäpäivänä ja vuosipäivänä). Seurustelin hetken aikaa myös miehen kanssa joka osti minulle kukkia tasan kerran ja se oli silloin kun hän jätti minut. Kaunista. Kukka oli tietysti sellainen ruukkukasvi mikä sitten törrötti siinä suloisesti muistuttamassa edesmenneestä suhteesta. Onneksi se kukki kukkimisensa ja kuoli. Siis se kukka. 

Mutta mitäpä tänne? Oikein hyvä viikonloppu takana. Köln näytti sateisen puolensa mikä ilmeisesti on se tyypillinen säätila täällä. En antanut sen haitata vaan kiskaisin jalkaani keltaiset saappaat ja paahdoin menemään. Kävin lauantaina testaamassa työkavarin kanssa Crossfittiä. Yllätyin erittäin positiiviseti! Sehän oli ihan tosi hauskaa! Yksi osa treenistä oli käsilläseisontaa (my speciality) ja muutenkin treeni oli tehokasta, vetäjä mukava (ja komea) ja porukalla oli hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki päällä. Treenin päälle iskettiin nyrkkejä kaikkien kanssa ja tsempattiin. Tulit jotenkin mieleen siinä. Mutta siis summa summarum, taidan mennä toistekin. Muodostimme työkaverini kanssa tiimin ja käytännössä voitimme treeniosuuden jossa tehtiin kolmea erilaista voimaliikettä 10, 9, 8, 7, jne pattereissa vuoron perään. Nopein pari joka suoritti koko sarjan voitti. Nyt onkin sitten vähän vaikeuksia saada takkia päälle ja kävellä rappusia mutta fiilis on hyvä. Vielä kun ehtisin poikeamaan jossain urheilukaupassa ostamassa palautumisjuomaa.

Sama työkaveri tuli myös jelppimään pesukoneen asennuksen kanssa ja laitteli vielä lamppujakin kattoon. Lupasi tulla takaisin vielä joku päivä poran kanssa niin saan taulut seinälle! Thanks! Loisto tyyppi! Sunnuntaina satoi vieläkin reippaammin joten pesin ikkunat (välittämättä siitä että niitä ei kuulu pestä sateella) ja lähdin turistikierrokselle kaupunkiin (välittämättä siitä että sataa ja kuuluisi pysytellä sisätiloissa). Oli pakko vihdoin käydä tsekkaamassa Rhein. Sieltähän se löytyi. Muuten koko kaupunki on aika autio sateisena sunnuntaina. Leipomot tuntuvat olevan auki aina ja niitä on joka nurkassa. Harmi etten ole pullan ystävä. 

 Pullaa, leipää, kaakkoa kaikille!

Aika nätti kaupunki täytyy sanoa!

Joulumarkkinoiden pystytys on alkanut. Jokainen tori ja aukio täyttyy erilaisista mökkikylistä. Tämä on ilmeisesti iso juttu Saksassa. Töissä ihmiset puhuvat minne markkinoille aikovat mennä ja missä kylässä on parhaat? Yritin hieman kysellä että mitä ihmettä siellä sitten kuuluu tehdä? Ostella koriste-esineitä ja hilloja ja puukauhoja? Mutta ei kuulemma niinkään. Tärkeintä on tunnelma ja hehkuviinin nautiskelu. Ymmärrän. Pitää mennä kokeilemaan ja vertailemaan kunhan aukeavat ensimmäisenä adventtina!
Joulumarkkinoita kasaan!

Nyt taidankin lähteä hakemaan lähileipomosta jotain paakkelssia että selviän illan seminaarista. Joko mainitsin että täällä on ihan ok että seminaari alkaa klo17? Taisin mainita. Noh, tänäänhän se alkaa 17.30. Toivottavasti ehdin pumppiin illalla. Pitäisi vielä leipoa labran väelle kun kuuluu kuulemma tuoda kakkua kun aloittaa uutena työntekijänä...ja kun valmistuu ja kun on synttärit. Eli kakkua. Kolme kakkua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti