maanantai 15. joulukuuta 2014

Treffit nro3 vaiko sittenkään?

Niin, mitenkäs sitten kävikään. Oliko treffejä? Soittiko se? Jätetään taas loppuhuipennukseksi nämä treffailupäivitykset.
Kiitos bodypump-syväanalyysista. Odotan innolla että pääsen itse testaamaan. Pitää mennä eturiviin että pääsen jyvälle näistä "maataan selällään ja tehdään jotain jossain rytmissä". Kun ei tuo saksankielinen opastuskaan oikein auta. Ensimmäinen ajatus mulla vaan oli tuossa että "miksei meillä ole vielä uutta ohjelmaa?!?!" Eikös tämän pitäisi olla universaali asia? Että joka paikassa on samaan aikaan sama ohjelma? Itse vedin onnellisen tietämättömänä vielä lauantaina vanhaa ohjelmaa. Latasin uudet maximit kyykkybiisiin; 22kg. Hyvin meni, vähän piti kiroilla. Painaako se tanko muuten mitään? 1kg?
Kävin sitten pumpin jälkeen jouluostoksilla ja ostin lähinnä asioita itselleni. Epic fail. Löysin sellaisen kivan kaupan missä on kaikkea outlet-kamaa. Ihan kaikkea siis. Vaatetta, kodin tarvikkeita, kosmetiikkaa, elektroniikkaa jne. Löysin 30€ uudet salikengät, jes! Olen tässä haaveillut uusista värikkäistä ja KEVYISTÄ salikengistä ja joulupukki sitten näköjään kuuli toiveeni. Nykyiset popot kun on sellaiset painavat möhkäleet. Ottaa päähän raahata niitä ympäri kyliä ja niillä on vaikea venytelläkin. Katsotaan miten alkaa homma sujumaan näissä limen vihreissä ihanuuksissa!
Uudet Pumat, ihanat!
Muutenkin on hommat lähteneet rullaamaan. Töissä pääsin oikein hommiin. Tein hyllyn täyteen puskureita ja stokki-liuoksia jne. Uudessa labrassani tehdään kaikki liuokset itse. Siis ihan kaikki. Mutta mikäpäs siinä. Tuleepahan sitten oman käden jälki näkyviin siinäkin. pH:n säätäminen tosin on kyllä yhäkin mielestäni universumin ärsyttävintä hommaa. 8,46 + tippa HCl= 8,46 + tippa HCl= 8,46 + tippa HCl= 8,46+ tippa HCl= 8,43! Aaaaargh! *&#*?+"krkele! Melkein on 8,45, hyvä tuli!
Ajelin ensimmäisen Westerninkin. Hieno tuli! Okei, yhdessä on tuo loading vähän kehno mutta nuo ikiaikaiset pipetit ovat vielä vähän vaikeita minulle hallita. Treeniä treeniä! (Miksi en ottanut "omia" Finnareita mukaan?)
Työpisteeni ja ikiomat puskurini. pH:t on niin kohdillaan, niin kohdillaan!
Blotti. Vain yksi kupla ja yksi heikompi line.
Interwebsikin saapui tähän talouteen viimein! Boxi saapui alkuviikosta ja torstaina piti internetin alkaa toimimaan. Eihän se ihan niin mennyt että töpseli seinään ja menoksi. Aloin sitten perjantaina pikkujoulujen jälkeisissä tunnelmissa käynnistelemään asiaa. "Zugangs-PIN, Durch die Eingabe der Zugangs-PIN wird die Telefonie Ihrer o2 Box freigeschaltet..." Mikä PIN? Missä on PIN? Ei mulla ole mitään PIN-koodia. Ei missään ole! Eihän siitä asentamisesta sitten mitään tullut. Kokeilin kaikkia numeroita mitä löysin sopparista ja yritin loggautua o2-nettisivuille etsimään sitä mutta ei onnistunut. Menin sitten lauantaina liikkeeseen kysymään että mikäs se minun PIN nyt sitten on? "Etkö saanut mailia? Siinä mailissa se on." Ai, ei mulle mitään mailia...öhhöh...ei kyllä löydy tästä nyt millään. Olihan se siellä mailissa kivasti. No, se kiltti myyjäpoika sen minulle selvitti siinä sieltä niiden jostain hätäapua-blondeille-puhelimestaan. Pääasia että netti toimii nyt sitten oikein kivasti. Paitsi että se on aika hidas. Tilasin netin jolla voi esim. katsoa elokuvia. Voi katsoa elokuvia, jos ensin odottelee puoli tuntia että se elokuva lataa. Ja tällä oravan kärsivällisyydellähän se on oikein helppoa. Uusiks taitaa mennä tämä nettitilauskin taasen. 
Paketti on saapunut
Niin, niistä treffeistä. Kirjoiteltiin loppuviikosta Herra Saksan kanssa että olisi kiva nähdä ja "I would love to meet you" laittoi hän ja tuli fiilis että kyllä se ihan haluaa minua nähdä ja on kiinnostunut. En usko että tässä nyt kumpikaan on ollut pelkkää kaveria etsimässä mutta sehän on aina eri asia että kolahtaako. Sovimme että näemme launtaina ja puuhaamme jotain rennon kasuaalia. Vaikka kokkaillaan tms. Treffit nro3 siis buukattuna. Lauantaina sitten tulee viesti joskus kolmen aikaan että hän voi huonosti ja haluaa olla yksin kotona. Ai, kiva. Vastasin että "OK". Tulin kaupoilta kotiin ja mietin että mitäs helvettiä minä nyt sitten lauantai-illan puuhaan. Yksinäni vedän jotain suklaalastu-triplavaahtokarkki-kermajäätelöä kauhalla napaani ja kuuntelen Bridget Jones tyyliin repeat:lla "all by myself, don't want to be ALL BY MYSELF..." Melkein ehdin siinä kyyneleenkin tirauttamaan tätä suunnitelmaa pohtiessani kun sain viestiä toiselta Tinderiltä että haluaisinko lähteä hänen seurakseen illalla juhlimaan. Paskaaks tässä, mennään vaan. Nämä vaihtoehtotreffit lauantai-illalle olivatkin sitten vähän erikoiset. En ole ennen ollut illallisella miehen kanssa niin että ruuan jälkeen kokeillaan joogailua. Ei ole nyt koodisana seksille vaan ihan siinä sitten treenailtiin jooga-asanoita. Hieman piti purra alahuulta etten alkaisi nauramaan tilanteen ilmeiselle koomisuudelle. Joogailun jälkeen onkin sitten vetreä olo lähteä baariin tanssilattialle. Hauska ilta. Jossain kohtaa huomasin että Herra Saksa oli vielä kysellyt että vieläkö olisi treffitarjous voimassa, yhdeksältä illalla. Ei ollut enää ei. Pidän nyt radiohiljaisuutta siihen suuntaan. En tiedä onko Herra Joogi nyt myöskään elämäni mies, mutta ihmetellään tätä nyt tässä hetkessä.

Klubbailua Kölnin yössä
Ja jos ei jogurtti ole suklaahippumansikka-jogurttia niin eihän se ole mistään kotoisin?
Nyt on maut kohdillaan, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti