lauantai 13. joulukuuta 2014

BodyPump arvio



Hyvää perjantai-iltaa!


Loikoilen kotisohvalla ylävartalon lihakset hapoilla myhäillen. Tällä viikolla launchattiin uusi BodyPump-ohjelma, ja koska me nyt ei voitu kokea sitä yhdessä, niin kerronpas näkemykseni näin interwebbin välityksellä.


Ja laitetaas tähän väliin tällänen tärkeä tieto, että kävin kampaajalla. Tässä vielä ennen käsittelyä. Huomaa kuukauden Seiskat levitettynä sylissäni <3 <3 <3

Sairaan kiva :) :) :) Ja tosi erilainen. ”Puolikkaita” oli toooooosi paljon, lähes kaikissa biiseissä. Rytmitys oli myös erilainen, eli parillisten toistomäärien sijaan tässä tehtiin aika paljon kolmosia. Lemppariosuudeksi tuli rinta (helppo mutta hapottava) tai selkä (rinnalleveto-työntö –sarjan lisäksi oli rinnalleveto-pystypunnerrus x3, joka aika hyvin veti mehut). Kyykyt helpohkoja, mutta sekä ala- että yläpuolikkaita oli paljon. Ojentajasta en saanut otetta (hehe), kun siellä taas tehtiin jotain uutta laudan päällä maaten ilman rytmitystä kun kaikki tekivät eri tahtia eri asioita. Hauis oli kiva eikä niin rankka. Askelkyykyt helpot mutta taas paljon puolikkaita. Hartiaosuus raskas, mutta yksinkertainen ja kiva. Vatsat vähän tylsät, mutta ei kai niitä rutistuksia kovinkaan monella tavalla voi tehdä? 

Musiikista, hmm...muutama aika helmi biisi, mutta myös tosi kummallisia (muistan esim. miettineeni lämpän aikana, että onpa outoa musiikkia, ei yhtään mukaansatempaavaa). Ja loppuvenytteilyiden biisi olikin Sian Chandellier, josta melkein kostui silmäkulmat, kun ajattelin S:n tankotanssiperformanssia karonkassasi. Huom, melkein.


Ja sitten sokerina pohjalla. E on omien sanojensa mukaan ”vähän vihainen” antamastani palautteesta.


Nyt syömään, kauhea nälkä!

Tehtiin pähkinäistä tofuwokkia. Eka kerta kun sain tofun maistumaan hyvälle :D


Kivaa viikonloppua :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti