torstai 18. joulukuuta 2014

Väsymys



Vielä viimeiset terveiset työpaikalta, jossa vietän enää tämän viikon ja sitten jään lomalle kahdeksi viikoksi. Viikko on ollut kaikessa mukavuudessaan aika pitkä. Jo eilen, keskiviikkona, elelin torstaissa ja tänään torstaina kuvittelen jatkuvasti, että on perjantai. Väsyttää ihan pirusti ja ajatuskin siitä, että pitäisi jaksaa vielä yksi työpäivä, tuntuu aika mahdottomalta. Huomenna on kaiken lisäksi tiedossa eksperimentin tekoa heti aamusta, joten mokailuun tai yleiseen möllötykseen ei ole varaa. Ja jotta eivät asiat sujuisi ihan niin helposti, niin en löydä mistään huomisen eksperimentin protokollaa, jonka olen siis itse optimoinut. Labrakirjan merkinnät ovat luokkaa ”Tein experimentin xx, niin kuin aina”. Aaaargh! Onneksi löysin edes puskureiden teko-ohjeet jonkun vanhan ruutuvihon välistä, niin tehdään nyt edes oikeilla litkuilla. 

Puuro, osa 1: Yritin huijata A:ta, että voitin manteliarvonnassa. Ei mennyt läpi :(

Heräsin viime yönä lasin pirstoutumisen ääneen. Ensimmäinen ajatus oli, että armas avopuolisoni, joka oli kaljalla minun mennessä nukkumaan, riehuu olohuoneessa. Ei ollut. Syyllinen oli nimittäin ”the dick-cat”, eli Ressu, joka oli nähnyt vesilasin pöydällä ja sulavaliikkeisesti kuin pantteri pyyhkäissyt sen tassullaan lattialle. Ressulla on viime aikoina ollut lisääntyvissä määrin näitä ”dick-moveja”, jossa se tiputtelee tavaroita. Erona aiempaan, jolloin se toki myös terrorisoi minua ja asuntoani on se, että nyt se tekee sen täysin avoimesti ja mieluiten yleisöään syvälle silmiin tuijottaen. 
Ressu, joka myös tunnetaan bulimikko-kissana valtaisan oksentelunsa takia, on muuten myös virittäytynyt joulutunnelmiin. Se on pennusta lähtien pureskellut asioita, erityisesti naruja, ja nyt kun meillä on joulukuusi, jossa roikkuu kimaltelevia asioita, pureskelee se tietysti niitä. Joskus käy niin, että se nielaisee lyhyitä kimaltavia narunpätkiä ja sitten se oksentaa jouluhilettä. Christmas-dick-cat.

Nähdään ihan pian! <3 <3

Puuro, osa 2: Otin pikku hiilaritankkauksen tämän aamuisen saleilun jälkeen

Ps. Tein proteiinitilauksen. Nyt sitä on pienen ponin kokoinen säkki meidän keittiön lattialla. Kylkiäisenä sain pussukan kreatiinia, jota tietenkin tutkijan uteliaisuudella aloin saman tien lapioimaan suuhuni. A pelkää, että kohta siirryn anabolisiin steroideihin. Uusi lempinimeni on Testo-Kata <3


Ps2. Salin gymdisaster on tehnyt comebackin! Olin ihan innoissani tänään kun oli jotain muutakin tiirailtavaa kun sen Maki Kolehmaisen-näköisen tyypin hauis.


Ps3. Prässienkka, 120 kg. Gräyh! *tähän tulisi se Whatsappin hauiskuva**tai jos Whatsappissa olisi reisikuva niin mielummin ehkä sit se*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti