tiistai 2. joulukuuta 2014

Tiistai on toivoa täynnä



Kello soi viideltä tänä aamuna, joten nousin ylös, kokkailin aamupalaa ja luin internetin läpi. Kahdesti. 
Sitten viimeistelin presentaation, halailin vähän aamukoomassa olevan A:n kanssa ja menin töihin. Prese oli menestys ja nyt pitäisi ilmeisesti taas tehdä töitä.


Tänä vuonna minulla onkin kaksi joulukalenteria! <3
Olin eilen jumppaamassa ja venyttelemässä. Oli uudet ohjelmat ja kaikkea, ja vaikka olenkin yleensä melkoisen muutosvastarintainen, pidin ohjelmista tosi paljon. Mutta yksi iso miinus kyllä oli. Venyttelimme nimittäin joulumusiikin pimputuksen tahdissa. Tein hiljaista kuolemaa koko puolen tunnin ajan. Oletettavasti tämä kidutus jatkuu ainakin jouluun asti. Salaa toivon, että kaikki muut paikallaolijat olivat samaa mieltä musiikista ja, että se yleisön pyynnöstä vaihdetaan pois.


Joulusta puheen ollen. Saatiin lahjat työpaikalta. Ja vaikka en kuvassa näytä kovinkaan innostuneelta, niin oikeasti tuo on ihan kiva takki. Valitettavasti vaan kuulin, että eräällä poliittisella puolueella, johon työpaikkani usein yhdistetään, on käytössä tämä sama takki mutta tietenkin omalla logollaan. No ei sekään sinänsä haittaa, mutta kun noita stereotypioita nyt muutenkin on maailma täynnä, niin en jaksaisi yhtä ainuttakaan vitsiä enää siitä, miksi esim. minä olen työpaikkani saanut.


Ja tästä sitten suunta kohti hankia. Eikun muistinkin juuri, että vihaan talvea.


Hei, miltäs muuten kuulostaa Selfie-Tammikuu 2015? ;)

Puss!
/K


Ps. Otin selvää Bodycombatin aikataulusta -uusi ohjelma alkaa ainakin Unisportilla ilmeisesti viikolla 52, eli ihan just *hyppypotku*!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti