keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Mokailua

Mikä ihmeen loppusyksyn /sysitalven väsymys nyt tässä painaa? Tuntuu että haluan vain nukkua kaiket illat. Ei jaksaisi nyt oikein mitään ja kaikki mitä jaksaa menee sekin nyt jotenkin vaan pieleen. Eilisen tahkoin labrassa samaa eksperimenttiä uudelleen ja uudelleen ilman että mitään edistystä oli havaittavissa. Roskiin, uudestaan, roskiin, uudestaan! Sen jälkeen olikin mukava mennä kurkistamaan sähköpostiaan ja huomata että Lufthansa muistuttaa minua perjantain lennosta Suomeen, klo 20.00. Häh? Minunhan piti lentää aamulennolla. Selvisi että olen tosiaankin lentämässä Suomeen aamulennolla, sekä myöskin iltalennolla. Olen jo syksyllä väitöskirja- ja muuttokiireissäni ostanut lennot jo joululle ja sitten tässä muutama viikko sitten uudet lennot. Gosh I'm stupid! Tietenkään mitään rahojen palautuksia ei tällaisessa tapauksessa tule tapahtumaan mutta saan sentään lentokenttäverot takaisin (mikä on melkein puolet lipun hinnasta). Kiva juttu nyt se sentään. 
Työpaikan mokailujen jälkeen poljin kaupan kautta kotiin. Kruununa päivälle vesipullopaketti levisi keskelle katua kun kahva repesi. Pullot vierivät pitkin lätäköitä ja keräilin niitä siellä pimeässä kiroillen. Hienoa kun voi käyttää kaikkia suomalaisia laatusanoja eikä kukaan pahoita mieltään. Siinä kotiovella kauppakassistakin vielä katkesi molemmat kahvat. Hienoa. Ihan saa-ta-nan, hienoa. Ja naapuri oli taas jättänyt lipilapilappusia rapun ikkunaan (jonka olin taas laittanut kiinni. Nyt on talvi!) että "ikkunan pitää olla auki". Miksi? Nyt on talvi! Muotoilin jo mielessäni vastalappusen: "Warum? Jetzt ist der Winter!" mutta olen liian nössö laittaakseni noin pahoja hate mail lappusia rappuun. Ehkä kirjoitan sen suomeksi. "Tääl o kylmä, luukku kii, perkele!" Haluaisin nähdä kun naapurin mummeli google-translatella kääntelee lapun sisältöä. Hehheh, hyvä idea.

Kaikki palasina ja osissa.
Ja Herra Saksasta nyt ei tietenkään ole kuulunut mitään. Taisi olla sen tarun loppu. Minä kun jo odotin että ovella voisi odotella kimppu ruusuja ja anteeksipyyntökirjelmä. Herra Joogi tietysti sitten taas kirjoittelee herkeämättä ja haluaisi nähdä ja piipahtaa teelle ja käydä lounaalla kesken työpäivän ja vaikka mitä. Hiukkasen ahdistavaa. Ei tainnut kyllä nyt oikein kolahtaa tuo mies minuun. Harmi sinällään. Nyt kun joku sentään kirjoittelisi ja järjestäisi tapaamisia.

Odotan erittäin innolla lomailua ja joulua Suomessa. Joulufiilis on yhä täysin kateissa, mutta toivon että se tulee siinä Helsinki-Vantaalle saavuttaessa. Iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ei salamoita, joulun henkeä ja rauhaa. Rentoa oleilua ja hyvää ruokaa. Vähän löysin taas joulufiilistä kun kävimme työporukalla Aachenissa joulumarkkinoilla. Erittäin kaunis kaupunki. Täytyy mennä kesällä uudestaan fiilistelemään.

Aachen ja joulumarkkinat
Ikävä kuulla teidän lainapäätöksen päätöksestä. Miten olisi toinen pankki? Joskus se auttaa? Tai sitten  muutatte sinne nykyiseen kämppäänne? Kämppä uusiksi ja hyllyt tyhjiksi ja leikitte muuttavanne sinne yhdessä? Tulee varmaan halvemmaksi? Ja kuusi on upea, paitsi että miksi se on sininen? Aika outo väri... 
Bodypump ohjelma päivittyy varmaan pian tännekin. Ainakin jotain siihen suuntaan se ohjaaja maanantaina höpisi. Ja salin nurkassa odotti paketeissa uudet painot ja tangot. Jännää! Ai että vedät prässissä 3x12 100kg painoilla? Olen erittäin vaikuttunut! Pitää kokeilla heti itse paljonko multa lähtee. Ehkä jotain 3x15 35kg.

Terkkuja ja kohta nähdään! Pus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti