tiistai 10. helmikuuta 2015

Karnevaaleihin virittäytymistä

Heippa taasen,
Kiva kuulla sun kuulumisiasi pitkästä aikaa. Oletkos mussukka huomannut että tänne bloggeriin voi myös tallentaa tekstejä ja jatkaa sitten niiden kirjoitusta ilman että aina julkaisee niitä? Kätevää eiköstä? Olisi kiva kuulla ne punaviinin katkuiset analyysit. Päivittelehän ne valmiiksi! Hop hop!

Tänne Kölniin kuuluu nyt enenevässä määrin karnevaalihuumaa. Torstaina (Women's Carnival Day) tärähtää homma käyntiin. Aamulla aloitetaan zembalot työpaikalla aamupalan merkeissä klo 9.30. Kaikilla naamiaisasut päällä siis. Saimme vihdoinkin konsensuksen meidän poppoon asusta. Yritin ensin ehdottaa että olisimme olleet jonkinlainen biologin ötökkäkokoelma. Perhosia, mehiläisiä, leppäkerttuja jne ja kaikilla naula selästä läpi! Hieno idea. Ei mennyt läpi. Naapurilabra on keijukaisia. Ehkä siinä olisi ollut siipien havinaa liiaksi. Koko labra ei meillä pukeudu samalla teemalla mutta osa meistä päätti lyöttäytyä yhteen ja olemme torstain kinkereissä Trolleja. Eli niitä kirjavalla tukalla varustettuja peikkoja 90-luvun alusta. Kts. kuva. Kävimme jo shoppaamassa peruukeja, hiusvärejä, ihon värisiä bodyja ja sukkahousuja jne. Tulen näyttämään niin typerältä että en ehkä koskaan ole näyttänyt! Hienoa! Valitsemme kaikki vielä erikseen jonkun asun Trollillemme. Minä taidan olla ballerina koska olen myös tuo pinkkitukkainen peikko. Jos vain löydän pinkin tutun. Täällä on tietysti useita ihan pelkästään karnevaaleihin ja naamiaisiin erikoistuneita liikkeitä, joissa on aika hyvä tungos tällä hetkellä. Kaikki ja kaikenväriset tutut olivat jo ehtineet loppua lähimmästä, kolmikerroksisesta karnevaalikaupasta, mutta niitä pitäisi vielä tulla lisää. Toivotaan että tulee! Haluan tutun, ja vaikka toisenkin varuiksi. Näitä asujahan kun tarvitsee enemmänkin. Viikonloppuna juhlitaan lisää ja maanantaina on taas iso juhlapäivä eli Rose Monday. Torstaina Trolli, perjantaina huilausta (ja periaatteessa työpäivä), lauantaina olen varmaankin geisha, sunnuntain koomassa ja maanantaina voisin olla lepakko. Siivet löytyy, musta tutu olisi plussaa! Katsotaan nyt miten vanha jaksaa.
Torstain asusuunnitelma

Kauppa, josta varmaankin tykkäisit! Asuja joka lähtöön!

Harmaa seurusteluni ei ole edennyt minnekään. S ehdotti taas sunnuntaina krapulaista leffan katselua. Oikein romanttista. Olen siis virallisesti krapulaseuralainen? Onneksi olin sopinut menoa itselleni niin vältyin kiusaukselta ja jätin krapulaisen miehen oman onnensa nojaan. Näemme ehkä seuraavan kerran ensi viikonloppuna. Jos kukaan karnevaaleiltaan ehtii. Tai jos ketään kiinnostaa. Minua ei välttämättä ihan hirveästi enää kiinnosta. Tästä nyt jotenkin katosi se ihana innostus ja huuma.

Koska minulla oli tylsää lauantaina (ja nykyinen suhteeni on harmaalla ei-sääntöjä asteella), testailin kaikkia mahdollisia deitti appeja. Yksi tällainen oli Badoo. Vähän kuin Tinder, mutta kaikki voivat tykätä sinusta ja käydä katsomassa profiiliasi ja laittaa sinulle viestiä. Erittäin ahdistavaa ja omituista. Kahden päivän saldo: "200 ihmistä tykkää sinusta" "30 viestiä" jne. Ja aivan täysin random miehiltä. Jokainen joka käy katsomassa sinun profiiliasi myös tallentuu Appiin. Eli sama myös toisinpäin. Kaikki ketä käyt katsomassa myös tietävät että kävit.
-"Kiva kun kävit katsomassa profiiliani. Mitä kuuluu?"
Jos olet noin skarppi, varmaan myös huomasit että EN tykännyt sinusta.
-"Miksi et vastaa?" "Etkö halua jutella?"
Taidan poistaa tuon sovelluksen aika pian. Tietysti ihan imartelevaa että joku epätoivoinen sielu käy siellä minun kuvistani tykkäämässä. Mutta vaaka kallistuu silti negatiiviseen suuntaan.
Toinen testaamani app oli Happn, jota ystäväni suositteli minulle jo Helsingissä. Siinä ihmiset (joilla on sama sovellus, doah) jotka kohtaavat tosi elämässä (eli kävelevät kadulla ohitse jne) näkyvät sinun ruudullasi jos he sopivat hakemaasi profiiliin. Ideana kiva ja miehet joita siellä näkyy ovat järjestäen aika komeita ja kiinnostavia. Selvästi vähemmän käyttäjiä ja laatu parempi kuin Badoossa, jonne selvästi on kokoontunut kaikki Kölnin miehet. Näistä kolmesta kuitenkin toistaiseksi parhaiten on toiminut Tinder. Vanha kunnon Kinderi. Muutama ihan kiinnostava sielläkin tällä hetkellä. Puran nyt selvästi näihin deitti sovelluksiin tätä S turhaumaa. Oikeasti en jaksaisi tällä hetkellä lähteä treffeille kenenkään uuden kanssa. Mietin jo että pidän "tipattoman" viimeistään ensi kuussa. Ei deittejä, ei mieshuolia, ei seuranhakua. Helmikuun tavoite tutustua saksalaisen keittiön salaisuuksiin ei ole oikein pyörähtänyt käyntiin. Tein Runebergin torttuja suomalaisen työkaverini kanssa ja lausuimme Maamme-laulun niitä tarjoillessamme maanantaina töissä kahvipöydässä.
Runeberiläisiä. Tuli muuten erittäin onnistuneita!
Palataanhan taas asiaan! Koitan lepäillä ja henkisesti valmistautua viikon karnevaalijuhlintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti