perjantai 10. heinäkuuta 2015

L-o-m-A-!



Moikka,

ja äärimmäisen kyllästyneet terveiset labrasta. Päivät ja tunnit matelevat tulevaa lomaa kohti ja olo on kuin lapsella jouluaattona. Paitsi, että lasta ei varmastikaan vituta näin paljon.

Tässä kuvassa ei vituta mutta se johtuukin siitä, että työpäivä taitaa olla ohi

Ärsyttää olla töissä kun ei voi oikein aloittaa uusia projekteja eikä paikalla ole ketään, joka voisi opastaa vanhojen kanssa. Loman tarve tulee ehkä eniten ilmi siitä, ettei kärsivällisyys riitä turhanpäiväisiin kahvipöytäkeskusteluihin (tai keskusteluihin ylipäätänsäkään). Yksi päivä istuin lounaspöydässä ja kuuntelin kun kollega mesosi koko vitun ruokatunnin eri raejuustoista ja niiden eroista suolapitoisuudessa sekä rasva- ja proteiinisisällössä. Teki mieli kumota linssikeitto tämän henkilön syliin ja kysyä, että voisko se nyt vaan pitää turpansa kiinni kun ei ketään kiinnosta kumpi on parempi, Valio vai Ingman. Sitä paitsi, kaikkihan tietää, että paras raejuusto on Keso, eikä asiasta täten tarvitse keskustella ;)

Proteiinista puheenollen, markkinoinnin orjana sorruin minäkin testaamaan tätä prodejädeä. Oli ihan hyvää, mutta ehkä sen jätskin voi syödä jätskinä ja proteiinin vaikka sinä perkeleen raejuustona

Olen nyt siis vikaa päivää toimistolla ennen kuin siirryn kokousta kohti Espanjan lämpöön. Siellä vietän viikon (sisätiloissa huom, joten ei tarvitse kadehtia), jonka jälkeen olen pari päivää Suomessa ja sitten pakkaan itseni USAn koneeseen. A:n sisko asuu New Yorkissa, joten nyt pidemmän lomajakson aikana voimme huoletta olla siellä pari viikkoa. A lähtee USAan jo kokoukseni aikana, joten tässä pääsee nyt käymään niin, että edessä on pisin ero siitä lähtien kun tapasimme, kokonaiset puolitoista viikkoa! Apua!

Yhyy, nyt jo ikävä!

Erosta puheen ollen, olin tänään kotisalilla vikaa kertaa kolmeen viikkoon :( :( 
Se on tosi pitkä aika treenata random saleilla, joista ei vielä tässä vaiheessa ole tietoa. Kokoushotelli valittiin sen perusteella, että siellä on gymi, mutta en uskalla toivoa liikoja sen varustelusta. Back-up-plääninä pyysin espanjalaista ystäväämme J:a metskaamaan minulle pari salia, joissa voisin käydä jos ei hotellin varustus miellytä. Jenkeissä luulisi löytyvän gymejä joka kadunkulmassa, joten siellä en usko treenaamisen muodostuvan ongelmaksi.

Ja treenaamisesta puheenollen. Ettet vallan unohtaisi miltä näytän kun tukka on hiestä liimaantuneena päätä pitkin :*

Eroista päästäänkin mukavasti re-unioneihin, eli armas työkaverini S on vihdoin kunnioittanut työpaikkaamme läsnäolollaan (kuvatodiste!), mikä piristi eilistä päivääni huomattavasti. Täällä ei siis ole tyyliin muita kuin raejuustomuija ja kesätyöntekijöitä, eli toisin sanoen, jotta pää ei hajoaisi ihan kokonaan, olen erakoitunut toimistooni.


Muijat posettaa

Ja erakoitumisesta rakennankin näppärän aasinsillan vankilaan ja Orange is the new blackin uuteen tuotantokauteen. Katsoin koko tuotantokauden viime viikolla A:n viettäessä laatuaikaa poikien kanssa ja nyt on kyllä taas päässyt käymään niin, että epäilen suuntautumistani. 
Googlaapa huviksesi Ruby Rose. Jessus miten kuuma nainen, huh! 
Ja suuntautumisesta puheenollen, olin Pride-viikonloppuna sekä paraatissa että picnicillä muutaman kaverin kanssa. Ihana auringonpaiste, iloisia ihmisiä, pari bisseä, mahtava fiilis. Vähän kuin vappu, mutta ei ollenkaan niin humalahakuista. Selvisi samalla, että on sitä markkina-arvoa myös tyttöjen silmissä, hehe.

Sairaasti jengiä!
Hyvä homot!



Sitten muutama random foto kamerastani, jotka kaikkien on hyvä nähdä:

Herätin paheksuntaa olemalla reipas ja pirteä A:n ollessa krapulassa

A:n lemmikkihämähäkki oli lisääntynyt, yök! Se on siis tuo ei-fokuksessa oleva piste keskellä kuvaa.

Kävin kampaajalla ja tajusin juuri miten vanhalta näytän naamasta. Onneksi Jenkeissä voi laittaa jotain pientä fyllinkiä, niin kuin sukulaistätini Birgit oli tehnyt.

Mutta nyt on se hetki kun pistän koneen kiinni ja GTFO:on täältä.
Moikka! :* :* :*

/K



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti