torstai 4. kesäkuuta 2015

Täysin turhanpäiväistä jorinaa ja pari kuvaa



Moimoi,


tiedän, että toivoisit tähän kohtaan syväanalyysiä ja diippiä pohdintaa jostain ajankohtaisesta aiheesta, mutta sellaista ei nyt taaskaan ole tulossa. Sorge.

Mutta sen sijaan ilahdutankin sinua muutamalla onnistuneella valokuvalla. 
Olen nimennyt kuvat "Pyöräilyä Kölnissä, osa 1" ja luonnollisesti "Pyöräilyä Kölnissä, osa 2".


Osa 2
Osa 1




















Kotimatka Kölnistä meni hyvin, mitä nyt Visa päätti olla toimimatta lentokentällä eikä käteistä ollut kun 12 euroa. Greit. Jouduin siis jättämään matkaeväät hyllyyn ja pitää henkilökohtaisen budjettiriihen itseni kanssa. Lopulta päädyin käyttämään viimeiset rahani A:n tuliaisjuustoon. Mutta koska karma on joskus hyvä, palkittiin epäitsekkyyteni sillä, että kortti rupesi taas toimimaan. Joten, meikit, eväät ja kahvit, ka-ching!



Lämmintä rahkaa saksalaisella juna-asemalla <3

Tällä viikolla olen myös palautellut treenaamisesta. Könysin salille maanantaiaamuna ihan vaan todetakseni, että maastaveto lämmittelypainoilla nostaa sykkeen 170 lyöntiin minuutissa, jonka jälkeen siirryin nöyränä juoksumatolle kävelemään seuraavaksi 40 minuutiksi. Illalla oli keskivartalotreeni, jossa mustelmainen polvi piti hyvin ruodussa joka kerta kun yritin lankuttaa polvet maassa. Muuten olen tällä viikolla käynyt perus sekoilujumpissa ja yrittänyt seurailla sykkeitä ja tehdä mahdollisimman iisisti. Tänään olin teettämässä itselleni uutta harjoitusohjelmaa käsille ja hyviä pointteja tuli esille. Ohjelma itsessään ei poikkea lähes ollenkaan siitä, mitä olen aiemmin tehnyt salilla, mutta tekniikat tuli vihdoin käytyä läpi. En esimerkiksi tiennyt, että toinen ranteeni koukistuu luvattoman paljon kaikessa mitä teen. 
Onkohan muinoin frekventillä viinilasia kannattelevalla kädenasennolla tekemistä asian kanssa?








                                                    Huomaa kiero ranteen asento

Tänään on myös hieronta. Ekaa kertaa uuden tyypin käsittelyssä. Vähän tuntuu samalta, kun olisi ekaa kertaa uuden tyypin kanssa. Onkohan se varmaotteinen ja hellä? Saakohan se rintsikat auki (tai kyllä se ne auki saa mutta saako se ne kiinni)? Joutuuko sille puhumaan vai voiko vaan olla hiljaa? Toivottavasti se nyt ei luule, että menen ja rakastun siihen vaikka heti kättelyssä olenkin jo riisumassa. Pitää muistaa mainita poikaystävä ainakin neljässä lauseessa niin ei sitten synny mitään kiusallisia tilanteita. Joo, näin kyllä teen. Poikaystävä on. 

Uh, stressaavaa tämä hierojan vaihto.


Tässä vielä tälläinen Saksalainen juna, jonka aikani kuluksi kuvasin

Kevätterveisin,

Katasi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti