keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Hauiksen koko on tunnetusti suoraan verrannollinen onnellisuuteen



Moi,


on se kumma miten pieni mieli menee hämilleen heti kun saa statistiikkaa omasta vartalostaan. Peili on armollinen, olo on hyvä, ryysyt ja rievut menevät päälle, treenipainot nousevat ja elämä hymyilee. Mutta siinä vaiheessa kun kulkee asfaltoitua mäkeä alas liikuntakeskusta ja kehonkoostumusmittauspistettä kohti, alkaa se pieni olkapäällä istuva demoni kuiskimaan asioita ja luomaan epävarmuutta. Mieleen tulee kaikki ne ahdistavat ajatukset viime syksystä jolloin rasvamassan määrä jatkoi nousuaan ja lihasmassan määrä laski treenistä huolimatta. Ehkä mikään ei vieläkään ole muuttunut? Tai mikä pahinta, ehkä muutaman kilon painonpudotus on pois lihaksista? 

Vatsassa on perhosia ja päässä on typeriä ajatuksia, kuten ”Olisi pitänyt juoda tänään vähemmän/ei olisi pitänyt käydä salilla aamulla/onkohan kuukautiskiertoni nyt armollinen mittausta ajatellen?”. Viime syksynä, juteltuani E:n kanssa näistä jutuista, päätin, etten enää käy mittauttamassa itseäni, sillä selkeästikään en osaa ottaa tuloksia rakentavana palautteena vaan näen ne kritiikkinä itseäni kohtaan, joka nanosekunnin ajaksi kumoaa kaiken sen ilon jonka saan treenaamisesta. Toisin sanoen, tuloksena saamani pieni A4:n tuottaa liikaa ahdistusta.


Mutta aika kultaa muistot ja haavat umpeutuvat jne. Eli luottavaisin mielin varasin ajan eiliselle, ja tässä sitä taas ollaan lappu kädessä kysymysmerkkejä ilmassa. Okei, positiivista on, että viimeisen kahden mittauksen välisestä henkilökohtaisesta massakaudesta (lue: karkkia/jätskiä/bisseä/joulua/vappua/reissua) huolimatta rasvaa on palanut kolmisen kiloa ja lihasta on taottu kilo, MUTTA grammaakaan siitä lihaksesta ei ole tullut käsiin. Mittaajakin sanoi, että nyt pitää muuttaa treeniohjelmaa, koska rupevat jalat olemaan sen verran voimakkaammat*. Tosin hauis oli kasvanut melkein 2,5 cm, joten mistä se sitten on tullut, ojentajista vai?


*pienenpieni, ujo sisäinen ääneni kuiskaa nyt vienosti, että miten sitä voi muuttaa, kun kädet saavat ärsyketta nyt jo n. 4 kertaa viikossa?


Muutenhan tulokset olivat oikein hyvät, mutta harmittaa nuo kädet. Varasin siis ajan harjoitusohjelman tekoa varten, joka on onneksi jo ensi viikolla. Huoh, tätä tahtia Unisport vie kaikki rahani.


Mutta se siitä, kunhan nyt avauduin.

Yo babe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti