maanantai 2. maaliskuuta 2015

Sekalainen sepustus tapahtumista



Viime viikko:

Terveisiä toimistosta. Istun täällä nenä tamponoituna, koska jostain syystä alan vuotamaan verta jo vähän syvemmästä hengenvedosta. Jo neljäs kerta tällä viikolla ja toinen kerta tänään.
 
Charming

Tuli jokunen viikko sitten mieleen, että olisi ollut kiva ottaa salikuvia (eli maisemakuvia salin ikkunan läpi otettuna), jossa näkee lisääntyvän valon määrän viikko viikolta. Muistan vielä viime syksyllä kun aamusaleillessa silmiin sattui kun aurinko häikäisi niin pahasti. Siitä ei tosin ole ollut pelkoa nyt viimeisimpiin kuukausiin, mutta nykyään ulkona alkaa taas valjeta.


Kaksi viikoa sitten klo 8
Viikko sitten klo 8

Olen ottanut treeniohjelmaani mukaan vanhan ystäväni maastavedon, johon minulla meni hermo vajaa vuosi sitten koska tekniikkani kusi, enkä saanut muuta aikaiseksi kun kipeän alaselän ja massiivisen vitutuksen. Silloin päätin siis eliminoida kyseisen liikkeen tekemisistäni. Tällä viikolla olen mavettanut kahtena päivänä, ja voi jeesus sentään, nyt on mestat kipeänä! Ei silleen ”tein väärällä tekniikalla ja nyt kuolen”-kipeä, vaan ”Herramunjee, en tiennyt, että minulla on tällaisia lihaksia”-kipeä. Havainnollistettuna, vein roskapussin tänä aamuna enkä jaksanut edes heittää sitä laatikkoon, vaan jouduin nostamaan sen kahdella kädellä :D





Tänään:

Moi moi moi! Tosi kurjaa, ettei kulinaristinen-helmikuu onnistunut. Meilläkään ei kiinaton-helmikuu ihan lähtenyt käytiin, kun jouduin jo ekana päivänä vaihtamaan vaatteet kolme kertaa todettuani, että aika monessa lukee made in China… Olisi siis ollut samat rytkyt päällä tyyliin joka päivä.

Meidän parisuhde eteni nyt siihen, että loput tavaroistani muuttivat A:n luokse (eli meidän luokse) viikonloppuna. Ja tein myös sen kauan pelätyn osoitteenmuutoksen sekä postiin että maistraattiin (paperipussi, paperipussi!!).



Lupailin kuvia uudesta sisustuksesta-tässä osa olohuoneesta
 
...joka tosin muistuttaa taas enemmän roskista tällä hetkellä. Koska muutto, you know...

Reilu viikko sitten juhlimme kolmekybäsiäni kotonamme, ja vaikka järjestelyt tuottivatkin jonkin verran stressiä, oli ihan sairaan kiva päästä esittelemään uutta kotia myös muille kavereille. Kuvia en tietenkään ottanut kun olin niin saakelin kiireinen, mutta näytin hyvältä ja silleen. Muita kuvia olenkin sitten ottanut (lähinnä itsestäni), joten tässä tällainen kuvakimara puhelimestani, ta-daa: 




Oli muutama lasi tiskattavana juhlien jälkeen



Tilasin uuden huppari-ponchon Nikeltä ja leikin Eminemiä


Oli väsymys ja paha mieli


Ja tässä minä ja sohvani-yhdessä taas <3



Hei kerros nyt vähän, että koska olet missäkin (Kölnissä, Suomessa, muissa reissuissa)? Kun pitäisi tätä kevään aktiviteettikalenteria ruveta suunnittelemaan.

Puss! :*
/K 

Ps. En tiedä miksi tämä horo-blogi vaihtaa fonttia kesken tekstin. Mutta sori. Luonnostilassa tämä täyttää normaalilta 

Pps. Kerro suudelmasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti