keskiviikko 26. elokuuta 2015

Pari sanaa treffeistä ja häistä



Oho, no nyt oli kyllä melkoiset treffit! Tuli siinä kädennoston ja nauruntirskahdusten jälkeen mieleen, että mites se Julien mies? Synkkasko niillä vai olisiko ollut mahdollista vaihtaa?

No ei, mutta harmi homma, että monitoimimiehelle tuli paha olo ja joutui poistumaan (tai ehkä enemmän harmi, että sen jutut oli tylsät), mutta sellaista se kai on suurimman osan kanssa. Aika harvassa niitä oikean elämän matcheja on. Onhan sitä itselläkin ties kuinka paljon miespuolisia ystäviä ja tuttavia, mutta kuinka monen kanssa on ikinä edes käynyt mielessä mitään romanttista? Ei kovinkaan monen. Joten mitä tähän nyt voi sanoa? Öööh, älä luovuta? Paitsi sen poliisin suhteen, koska niin kuin itsekin neuvoit minua kun oli vähän kriisitilannetta sen yhden tuttavani kanssa, olethan sinäkin nyt miljoona kertaa paremman kohtelun arvoinen. Jos ei tyypillä ole munaa joko ottaa askelta eteenpäin tai taaksepäin niin anna olla. Sinähän tässä otat turpaan, eikä kukaan random poliisi/hieromasauvankorvike ole sen arvoinen.
 
No more police. The woman has spoken. Ugh.

Ja tästä siirryn täysin toiseen asiaan eli häihin. Olen nimittäin saattanut löytää hääpuvun! Ajatuksena häistähän on se, että haluamme järjestää hyvät ja meidännäköiset bileet meille tärkeille ihmisille. Alustavasti kestittäviä henkilöitä tulee olemaan n. 120, ja koska aiomme syöttää vieraillemme sekä kaviaaria että timantteja, aion ehdottomasti pihistää asioissa kuten hääpuku. Puvun aion joko vuokrata tai ostaa käytettynä, hieman riippuen saatavuudesta. En halua kolttua roikkumaan mihinkään varastoon ”myöhempää hypistelyä ja muistelemista varten”, joten mitä nopeammin pääsen siitä eroon juhlien jälkeen sen parempi. Vuokrapukujen hinnat ovat about samoja käytettyjen pukujen hintojen kanssa, joten olen nyt kallistunut käytetyn ostoon (ja uudelleenmyymiseen sitten häiden jälkeen).

Olen selaillut fb-kirppiksiä, naimisiin.infon hääfoorumia ja tori.fi:n tarjontaa, jonka lisäksi kävin tosiaan viime viikolla käytettyjen hääpukujen liike Lovebirdsissä mallailemassa paria pukua. Haluamani malli on nyt selvillä ja eilen löysin erittäin kauniin myynnissä olevan yksilön. Myyjän ja minun mitat täsmäävät hyvin ja menen sovittamaan pukua ensi viikolla. Aika jännää.

Enää kurpitsavaunut puuttuvat!  Tämä ei siis ole haluamani puku

Töissä taas pesen blottia miljoonatta kertaa vaikka pitäisi pykätä jotain tutkimussuunnitelmaa tiedekunnalle. Dedis on perjantaina ja tästä on kuulemma ilmoitettu huhtikuussa (en usko!). Ulkona sataa vettä ja lauantaina on Midnight run. Jollain käsittämättömällä tavalla sain ylipuhuttua A:n juoksemaan sen kanssani. Toimistossani tapahtuu uudelleensisustus ja olen luvannut pysyä poissa kaksi päivää, jotta uudet kalusteet saadaan paikoilleen. Tässä istun kuin tatti, tyhjässä toimistossa. Paikalla ei ole kun minun tavarat ja minun tietokone. Kaikki muut ovat oikeasti siirtäneet omaisuutensa muualle. Täällä kaikuu.

Kävin äidin kanssa poimimassa mustikoita

Näihin kuviin ja tunnelmiin.
Laters babe! :*

2 kommenttia:

  1. Lisään kommenttina tähän tarinan jonka kuulin italialaiselta työkaveriltani hääpuvuista. Italiassa on kuulemma totaalisen kiellettyä ottaa hääpuvusta valokuvia liikkeessä. Heti ensimmäisenä mietin että ai koska sitten ihmiset tilaavat sen netistä myöhemmin. Mutta siis syy on paljon vanhoillisempi. Jos joku jossain joskus on ottanut kuvan siitä mekosta minkä sinä sitten myöhemmin ostat on kuva saattanut levitä ja joku muu on silloin nähnyt sen puvun jo. Jolloin se tuottaa huonoa onnea sinulle. Eli puku jotenkin muka saastuu kun siitä tuollain ajattelemattomasti räpsitään kuvia ja postataan blogiin. Hyi hyi! Mietin vain että onhan sen puvun siis kuitenkin jo joku joskus nähnyt. Se joka sitä sovitti, se joka sitä myy jne jne. Taikausko harvoin on kovin järkeenkäypää. Näyttäisitkö A:lle pukua ennen h-hetkeä?

    VastaaPoista
  2. Todellakin näytän A:lle puvun, se tulee itseasiassa mukaan mekkokaupoille :D Haluan sellaisen mekon, jossa näytän hyvältä meidän molempien mielestä ja koska oma vaatemakuni on sellainen, että hiihtäisin varmaan kirkkoon jossain jumppavaatteissa jos ei erikseen kiellettäisi. On siis ehkä ihan hyvä, että A tulee messiin! :D

    Taikausko on kumma juttu. Vähän kun uskonnot muutenkin. Tai kristallit. Tai reikihoidot. Lienee selvää, etten usko mihinkään edellämainituista.

    VastaaPoista