lauantai 6. helmikuuta 2016

Kriisi!!!

Päivitän tähän nyt vähän näitä kuntokuulumisia, ilman kuvia tällä kertaa.
Muistatko sen mustan iltapuvun, jonka kiinnimenoa jännäsin kovasti viime vuoden lopussa? No sehän ei mene kiinni (not even close!) ja seuraava karonkka kolkuttelee jo ovia. Paino on tässä vaiheessa noussut 7 kiloa (!!!) ja mulla ei ole enää kauheesti vaatteita, jotka menisi päälle. Ja en ole siis raskaana. Ensi kuussa alan onneksi pikkuhiljaa pienentämään itseäni, alkaa vähän ahdistamaan tämä nykyinen olemus.

Treenit ovat kulkeneet kivasti ja viimeaikainen energianlisäys on tuonut jonkinlaista skarppiutta tekemiseen - jaksaa pitää keskivartalon tiukkana ja asennot hyvinä vaikka lihaksissa tuntuukin pahalta. Testasin työkaveriltani, S:lta, saamaani pre-workout -juomaa ja huh mitä kamaa! Energiatasot nousivat kattoon ja keskittyminen oli täysi kymppi vaikka treenattavaan lihakseen sattui niin että raajat vapisivat. Harmi vaan, että pulveri sisälsi steviaa, josta saan ihan hullut vatsakivut. Mennään siis plasebolla myös tästä eteenpäin :)

Huomasin muuten tässä yksi päivä kaipaavani ryhmäliikuntatunteja, heh.

Siellä on näemmä taas karnevaalisesonki polkaistu käyntiin, vieläkö kisakunto kestää?

Koska Suomeen?
Puss :*

/K

2 kommenttia:

  1. Suomeen parahiksi Sirpan karonkkaan! Uutta pukua siis tarvitsisi molemmille?!

    VastaaPoista
  2. No jee, joko on lentoliput ja kauanko olet Suomessa?

    Kaapin perältä löytyi onneks toinen mekko, joka meni päälle (ja istuukin ihan ok)-en vaan olis halunnu laittaa sitä... #firstworldproblems

    VastaaPoista