maanantai 30. marraskuuta 2015

Kotisohvalta päivää

Moi,

olette varmaan kaikki (Sofia sekä tämän blogin laaja lukijakunta) miettineet, että missä se Kata oikein piileskelee kun ei siitä kuulu mitään. No minäpä kerron. Täällä sohvalla vällyjen välissä taas niiskutan ja aivastelen ja säälin itseäni.

Elämässä on nyt vähän kiireitä kun ravitsemustiede vaatii yllättävän paljon töitä, työpaikalla toivotaan, että saisin jotain aikaiseksi ja tajuttiin tässä juuri, että pitäisi varmaan joku paikka hääjuhlalle varata jos meinataan naimisiin ensi kesänä. Ja siihen bonuksena päälle tulin kipeäksi. Mutta ei se mitään, on nuo stressitasot nimittäin olleet aika korkealla em. asioiden takia, niin saanpahan hyvän syyn makoilla kotona.

Ravitsemustieteen opinnot ovat ollet tosi kivoja ja silmiä avaavia myös omaa elämää ajatellen. Töitä on ollut aika paljon vaikka aihe ei sinänsä ole ollut kovinkaan haastava. Aiempien opintojen kautta osaan ajatella, käyttää tietokantoja ja tiedän suunnilleen miten ihminen toimii, mutta se duunin määrä saadakseen viisi opintopistettä on silti aika hurja. Meillä oli reilu viikko sitten ekan kurssin tentti. Kyseessä oli kotitentti, jonka suorittamiseen oli neljä päivää aikaa. Laskin, piirsin, kirjoitin, analysoin ja suunnittelin. Ja myöhästyin tentin palautuksesta kun tiedoston uploadaus kesti ja kesti. Itkuhan siinä pääsi. Pistin vastaukseni meilin liitteenä vastuuopettajalle mutta en vieläkään tiedä onko vastaukseni hyväksytty. Asia selvinnee kolmen viikon sisällä kun hyväksytyt suoritusmerkinnät tulevat Oodiin.

Hääpaikka on varattu. Tai oikeasti meillä taitaa olla niitä kaksi tai kolme kun ei osata päättää. Ykkösvaihtoehdon kanssa oli hieman liian hankalaa kun paikan omistaja ei useista yhteydenotoista ja lupauksista huolimatta saanut aikaiseksi tehdä meille hintatarjousta. Kakkosvaihtoehto on varattu, mutta se vaikuttaa huonolta idealta mitä enemmän asiaa mietitään. Kolmosesta ei vielä olla saatu vastausta. Nelonen on varalla ja siihen on varaus. Kolmonen on musta hevonen, se on nimittäin keskellä rakennustyömaata tällä hetkellä mutta Helsingin kaupungin mukaan siihen valmistuu kesällä 2016 puisto. Ja eikö kaikki rakennusprojektit aina etene ajallaan? ;)

Tunnelmia kotisohvalta

Koskas Suomeen ja joulun viettoon? Päivämääriä, kiitos :*

/K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti